PRAKTISCH

Itterbeek

WANNEER?

De studio’s vinden 1 uur/week plaats en lopen 10 weken.

De data van de studio Speels Frans vindt u hier.

De data van de studio Sport vindt u hier.

De data van de studio Kunst – Creatief met verhalen vindt u hier.

De data van de studio Bricoleren vindt u hier.

Indien een les uitzonderlijk niet kan doorgaan (bijv. wegens ziekte van coach), wordt ze aansluitend op de laatste les ingehaald. U wordt hiervan dan per mail of per sms verwittigd.

Beste ouder,
Update 24/10/’20: Voor het kleuter- en lager onderwijs verandert code geel naar code oranje. Dit houdt in dat er strengere maatregelen van toepassing zijn in de scholen. De studio’s zullen daarom tijdelijk stopgezet worden en dit vanaf maandag 26/10. Alle ouders werden hiervan per mail op de hoogte gebracht. Van zodra de maatregelen het toelaten, worden de studio’s verder gezet. Op dat moment zal u opnieuw een mailtje ontvangen.
Update 18/12/’20: Voor het kleuter- en lager onderwijs blijft code oranje gelden. Op basis van de aanbevelingen van de gemeente Dilbeek en in overleg met de schooldirectie hernemen de studio’s na de kerstvakantie. Alle ouders werden hiervan per mail op de hoogte gebracht.
LESVERLOOP:

De kinderen van de lagere school verzamelen aan de  buitenklas. De coach wacht hen daar op. De kleuters worden in een rij gezet aan de klas van juf Gaëlle.

Nadat de school gedaan is, haalt onze coach de kinderen op (vóór de start van de opvang). Samen gaan ze naar het Studiolokaal. Alle studio’s gaan door in Itterbeek Idee (Kerkstraat 61-63, Itterbeek).

Alle studio’s starten om 16u10 (omwille van de afstand naar Itterbeek Idee) en stoppen om 17u10 (1 uur).

Je haalt je kinderen om 17u10 af in Itterbeek Idee. De kinderen kunnen indien nodig nadien aansluiten bij de opvang van Infano (betalend vanaf 17u20).

MAATREGELEN T.G.V. COVID 19:

  • Onze coaches zetten tijdens de studio een mondmasker op.
  • De handen van de kinderen en coach worden voor en na de studio ontsmet met alcoholgel.
  • Alle gebruikte oppervlakken worden voor en na een studio gereinigd met een desinfecterend reinigingsproduct.
Bekijk het aanbod