PRAKTISCH

Itterbeek

WANNEER?

De studio’s vinden 1 uur/week plaats en lopen 10 weken.

De data van de studio Bricoleren vindt u hier.

De data van de studio Speels Frans vindt u hier.

De data van de studio Animatiefilm vindt u hier.

De data van de studio Stikken vindt u hier.

Indien een les uitzonderlijk niet kan doorgaan (bijv. wegens ziekte van coach), wordt ze aansluitend op de laatste les ingehaald. U wordt hiervan dan persoonlijk verwittigd.

LESVERLOOP:

● De 1ste keer verzamelen de kinderen van de lagere school aan de zitbank onder de bel in het atrium. De kleuters worden in een rij gezet, naast de rij van Infano.

● Nadat de school gedaan is, haalt onze coach de kinderen op (vóór de start van de opvang). Samen gaan ze naar het Studio-lokaal.

Situatie tem 7/3/2020

De studio’s Speels Frans, Animatiefilm en Stikken gaan door in het Woonzorgcentrum Koning Albert I (Keperenbergstraat 36). De studio Bricoleren gaat door in Itterbeek Idee (Kerkstraat 61-63).

● De studio’s Speels Frans, Animatiefilm en Stikken starten om 15:55u en stoppen om 16:55u (1 uur). De studio Bricoleren start om 16u10 (omwille van de afstand naar Itterbeek Idee) en stopt om 17u10 (1 uur).

● De kinderen van de studio Speels Frans, Animatiefilm en Stikken haal je na afloop, om 16u55, af in het WZC Koning Albert I. Van zodra u het domein opgaat, ziet u 2 gebouwen. De studio gaat door in het meest rechtse gebouw. De kinderen kunnen indien nodig nadien aansluiten bij de opvang van Infano (betalend vanaf 17u05).

De kinderen van de studio Bricoleren haal je na afloop, om 17u10, af in Itterbeek Idee. De kinderen kunnen indien nodig nadien aansluiten bij de opvang van Infano (betalend vanaf 17u20).

Situatie vanaf  8/3/2020 – Maatregelen ten gevolge van Corona

Alle studio’s (Bricoleren, Speels Frans, Animatiefilm en Stikken) gaan door in Itterbeek Idee (Kerkstraat 61-63, Itterbeek).

Alle studio’s (Bricoleren, Speels Frans, Animatiefilm en Stikken) starten om start om 16u10 (omwille van de afstand naar Itterbeek Idee) en stoppen om 17u10 (1 uur).

Je haalt je kinderen om 17u10 af in Itterbeek Idee. De kinderen kunnen indien nodig nadien aansluiten bij de opvang van Infano (betalend vanaf 17u20). Indien je je kinderen toch vroeger wil afhalen, kan dat zeker ook.

Bekijk het aanbod